Ruitschade

Van simpele steenslag tot een gebroken ruit.

Ruitreparatie, vervanging en kalibratie

Efficiënte Ruitreparatie
Bij Car Visual hanteren we de meest geavanceerde methodes voor ruitreparatie. Met onze technische expertise kunnen wij vaak kleine beschadigingen zoals sterretjes effectief herstellen, waardoor u snel en veilig weer de weg op kunt. Voor elk probleem bieden wij deskundig advies en een snelle oplossing.

Professionele Ruitvervanging
Als een ruit niet te repareren is, biedt Car Visual een vakkundige vervangingsservice. Onze ervaring en vakmanschap garanderen kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een scherpe prijs.

Directe Hulp: Indien de ruit op voorraad is, helpen wij u meteen.


Snel en Comfortabel: Met moderne lijmsoorten voeren we de vervanging uit terwijl u wacht, voorzien van gratis koffie en wifi in onze wachtruimte.


Snelle Levering: Als een ruit niet direct beschikbaar is, zorgen we meestal binnen 24 uur voor een oplossing.

Samenwerking met Autoglaz Kerkrade: Voor complexere gevallen werken we samen met gespecialiseerde autoruitschadeherstelbedrijven. Deze samenwerking verzekert u van de beste kwaliteit en prijs, zonder dat u zelf op zoek hoeft naar een herstelbedrijf. Bovendien profiteert u van de voordelen van Glas Garant en handelen wij de administratieve afwikkeling met uw verzekering af.

Waarom Kiezen voor Car Visual

Deskundigheid: Jarenlange ervaring in zowel reparatie als vervanging van autoruiten.
Snelheid: Directe service bij voorraad, anders binnen 24 uur geregeld.
Gemak: Comfortabele wachtruimte en afhandeling van verzekeringswerk.
Kwaliteitsgarantie: Samenwerking met specialisten voor de hoogste kwaliteit.

Conclusie
Voor zowel ruitreparatie als vervanging bent u bij Car Visual aan het juiste adres. Onze snelle, deskundige en klantvriendelijke service zorgt ervoor dat u met een gerust hart en veilig de weg op kunt. Bezoek ons voor een vrijblijvend advies en ervaar onze kwalitatieve service.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Contact

Snelmenu

Contact

Strijthagenweg 18
6468 EH Kerkrade
info@car-visual.nl
06 – 19 45 06 57
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram