Beschadigde of doffe koplamp

Beschadigde of doffe koplamp

Laat je koplamp herstellen!

Het Probleem van Doffe Koplampen
Doffe koplampen zijn een veelvoorkomend probleem dat uw zicht en zichtbaarheid op de weg beïnvloedt. Deze kwestie is niet alleen een veiligheidsrisico, maar kan ook leiden tot afkeuring bij een APK-keuring. Gelukkig is het polijsten van koplampen vaak een voordeligere optie dan vervanging. Moderne koplampen zijn gemaakt van een heldere kunststof bedekt met een beschermende coating. Door de tijd heen kan deze coating dof worden, beschadigen of verkleuren. Belangrijk: Als uw koplamp een scheur of barst heeft, kan deze niet hersteld worden en moet vervanging plaatsvinden.

Omvang van de Schade
Het komt vaak voor dat beide koplampen doffer worden. Tijdens het herstelproces worden ook eventuele kleine krasjes verwijderd.

Herstelproces bij CarVisual
Bij CarVisual beginnen we met het schoonmaken van de doffe koplampen. Daarna verwijderen we zorgvuldig de beschadigde coatinglaag met speciaal schuurmateriaal. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe laag optimaal hecht. Vervolgens brengen we een nieuwe, UV-bestendige coating aan. Het eindresultaat? Uw koplampen zijn weer zo helder als nieuw, nauwelijks te onderscheiden van gloednieuwe exemplaren! Dit proces verbetert niet alleen uw zichtbaarheid en veiligheid, maar geeft uw auto ook direct een fraaier aanzien.

Bij CarVisual zetten we ons in voor uw veiligheid en de uitstraling van uw voertuig met professioneel herstel van doffe koplampen.
Voor Na Voor Na
Offerte aanvragen?

Impressie van onze werken

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Contact

Snelmenu

Contact

Strijthagenweg 18
6468 EH Kerkrade
info@car-visual.nl
06 – 19 45 06 57
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram