Beschadigde of doffe koplamp

Het betreft schade aan de koplamp in de vorm van kleine krasjes of dof geworden koplampen.

Doffe koplampen

Doffe koplampen zorgen ervoor dat je eigen zicht wordt verminderd en dat je auto minder zichtbaar is op de weg. Bovendien kunnen doffe koplampen afgekeurd worden bij een APK-keuring. En is het meestal goedkoper deze te polijsten dan te vervangen. Koplampen worden dof omdat ze tegenwoordig gemaakt worden van een transparante kunststof met een coating laag. Deze coating dient als deklaag ter bescherming van de koplamp. De coating wordt in de loop van de tijd dof, raakt beschadigd of verkleurt. Let op: zit er een scheur of barst in de koplamp? In dit geval is de koplamp niet meer te herstellen en zal deze vervangen moeten worden.

Grootte van de beschadiging

Vaak zijn beide koplampen dof (minder helder) geworden. Kleine krasjes worden tijdens deze behandeling ook verwijderd, mochten deze aanwezig zijn.

Herstel van doffe koplampen

Na het reinigen van de doffe koplamp, wordt de beschadigde coating laag zorgvuldig verwijderd met speciaal schuurmateriaal. Dit heeft als voordeel dat de nieuwe laag uitstekend hecht. Vervolgens brengen we een nieuwe coating laag aan die tevens UV bestendig is. Het resultaat is zodanig dat de herstelde koplampen niet van gloednieuwe koplampen te onderscheiden zijn! Niet alleen uw zichtbaarheid en uw veiligheid worden meer gewaarborgd, tevens ziet uw auto er meteen mooier uit.

Tarief exclusief BTW*

vanaf € 50,-

Wij raden aan altijd beide koplampen te polijsten, waarbij wij u dan 10% korting geven op beide koplampen.

Vraag een offerte aan!

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u ons bereiken op 06 – 194 506 57

Daar wij vaker met een klus bezig zijn, waar wij onze volledige
aandacht aangeven, kan het zijn dat u geen gehoor krijgt, vraag dan een offerte aan, want na de klus verdient u onze volledige
aandacht.
     Als u foto’s van uw auto upload, kunnen we u sneller helpen!