Autoruiten blinderen

Er zitten veel voordelen aan het blinderen van uw autoruiten vanaf €50,- per ruit.

Blinderen

Car Visual is dé expert op het gebied van autoruiten blinderen. Wanneer u voor onze dienstverlening kiest, weet u zeker dat uw autoruiten bewerkt worden met de beste raamfolie van de hoogste kwaliteit.

Suntek Folie

Het tinten van autoruiten is een uiterst nauweurige klus. De folie die wij gebruiken, wordt alleen gebruikt door professionals en staat garant voor jarenlang plezier. Een autoruit blinderen biedt veel voordelen. Zo krijgt je auto een luxere uitstraling, heb je minder last van reflecties, de folie werkt inbraak vertragend, meer privacy door geen inkijk van buitenaf. Tijdens zomerweer is het automatisch wat koeler in de auto en in de winter houdt het de warmte binnen. Dit zorgt direct voor brandstof besparing. Ook biedt de folie extra bescherming tegen UV straling.

Voordelen

  • Voorkomt verblinding door de zon: Geblindeerde autoruiten werken zonwerend, waardoor U als automobilist of uw passagier minder last hebben van de naar binnen schijnende zon.
  • Houdt de warmte buiten het voertuig. Zelfs als uw auto de hele dag in de zon heeft gestaan.
  • Houdt in de Winter de warmte binnen het voertuig. Door de isolerende werking van de folie, direct dus ook een besparing op de brandstof
  • Beslaat minder snel: De autoruiten zullen minder snel beslaan door warmte-absorptiewaarde (8%) van de autoruitfolie.
  • Voorkomt verkleuring van het interieur. Zo blijft uw interieur langer mooi.
  • Bescherming tegen glasscherven: Indien u betrokken raakt bij een ongeval en uw autoruiten kapot knallen, zijn getinte ramen veiliger aangezien de stukjes glas zoveel mogelijk in de autoruitfolie blijven plakken.
  • Meer privacy: Getinte ramen bieden meer privacy, doordat men vanaf de buitenkant minder goed kan zien wat er qua spullen in de auto ligt. Dit kan inbraak voorkomen.
  • Uitstraling: Naast alle veiligheidsvoordelen, krijgt uw auto ook meer uitstraling door autoruitfolie. Niet geheel onbelangrijk en voor veel klanten een reden om de ruiten te blinderen.

Vraag een offerte aan!

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u ons bereiken op 06 – 194 506 57

Daar wij vaker met een klus bezig zijn, waar wij onze volledige
aandacht aangeven, kan het zijn dat u geen gehoor krijgt, vraag dan een offerte aan, want na de klus verdient u onze volledige
aandacht.
     Als u foto’s van uw auto upload, kunnen we u sneller helpen!