Autoruit reparatie en vervanging

ruitreparatie, ruitvervanging en kalibratie

Autoruitschade laten repareren

Met de huidige technische kennis is het meestal mogelijk om een “sterretje” of beschadiging aan de ruit te repareren. Car Visual beschikt over kennis om met de modernste reparatiemethodes u snel weer veilig op weg te helpen. In sommige gevallen is het niet mogelijk om de ruit te repareren en helpen wij u graag door het vervangen van de autoruit. Voor deskundig advies kunt u altijd even langs komen.

Ruitvervanging

Door jarenlange ervaring en groot vakmanschap kunnen wij optimale service, kwaliteit en garantie bieden, en dat tegen een scherpe prijs. Als de ruit op voorraad is, wordt u direct geholpen. Door het gebruik van de nieuwste lijmsoorten kunnen we de ruit vervanging uitvoeren terwijl u wacht in onze wachtruimte met gratis koffie en wifi. Daarna kunt weer veilig op weg. Mocht de ruit niet voorradig zijn dan is het vaak binnen 24 uur alsnog geregeld.

In sommige gevallen is het niet mogelijk om de ruit te repareren en helpen wij u graag door het vervangen van de autoruit in samenwerking met een autoruitschadeherstelbedrijf. Hierdoor hoeft u zelf net meer op zoek naar autoruitschadeherstelbedrijf en garandeert Car Visual voor u de beste kwaliteit en prijs. Door deze samenwerking kan gebruik gemaakt worden van Glas Garant en ook de complete afhandeling met de verzekering

Bel me terug!

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u ons bereiken op 06 – 194 506 57

Daar wij vaker met een klus bezig zijn, waar wij onze volledige aandacht aangeven, kan het zijn dat u geen gehoor krijgt, laat dan een bel me terug verzoek achter, want na de klus verdient u onze volledige aandacht.